Pá-Ne 11.-13.6. - Údolí skal

07.06.2021 14:20

Vícedenní výprava, jak jinak ... Úplněk sice není, ale cíl je jasný.

Počasí o víkendu může být proměnlivé, takže se bude spát ve srubu, případně pod širákem (kdo bude mít celtu či hamaku). 

Na výpravu vyrazíme v pátek odpoledne, sraz na vlakové zastávce v SÚ v 15:25 hod. (odjezd vlaku směr Veselí n/L v 15:35 hod.; z Tá jeden v 15:30 hod., z Plané v 15:39 hod.), návrat v neděli v 16.58 hod. do Tábora (v 17.19 hod. do SÚ).

Sebou vše nezbytné na vícedenní výpravu věci na spaní (spacákkarimatku, oblečení, hodit se může i celta), vhodné oblečení a obuv, 100,- Kč, KPZ, baterku, hygienické potřeby, pití, jídelní potřeby a to, bez čeho se neobejdete (starší třeba i Stezku). K tomu skautský kroj (pokud nemáte, tak oddílové tričko). Pokud jsem na něco zapomněl, nezapomeňte vy ... ;-)

Jídlo: Společně budeme vařit pouze čaj. Ostatní jídlo si každý zajišťuje sám popř. dohromady s někým. K přípravě jídla lze využít kamna či plotýnku ve srubu popř. venkovní ohniště. V sobotu vyrazíme někam na výlet, takže oběd cestovní.

Jedeme vlakem i autobusem, mějte sebou jen tolik věcí a tak v batohu sbaleny, abyste neměli nic v rukách! Možná bude k dispozici auto na převoz věcí těm nejmladším, ale nelze na to zcela spoléhat.