Pá-Ne 22.-24. března - Jistebnice - vícedenní výprava

19.03.2024 13:30

Tento víkend se vydáme na vícedenní výpravu do Jistebnice. Ubytováni budeme ve zrekonstruované skautské budově s veškerým zázemím. Na programu bude sobotní výlet na bývalé tábořiště, tábornický výcvik, hry a soutěže, pro ty nejstarší je připraven i výsadek.

Sraz pro "ševce" je v .16:55 hod. na zastávce MHD Kovosvit, odjezd bus č. 50 směr Tábor v 17:08 hod.. (pozn. nejede přes SÚ I). Ostatní sraz na AN v Táboře v 17:30 hod. Návrat vlakem do Tábora v neděli v 14:46 hod., do SÚ v 15.08 hod.

Jídlo (na základně je kuchyňka): společně se bude vařit sobotní večeře a pití, páteční večeři, sobotní a nedělní snídaně i obědy každý vlastní s tím, že v sobotu v poledne budeme na výpravě. V případě potřeby si lze v Jistebnici nakoupit.

S sebou vhodné a dostatečné oblečení a obutí, věci na spaní (karimatka+spacák), přezuvky, 150 Kč, průkazky či lístky na MHD, šátek, hygienické potřeby, psací potřeby, příp. batůžek na sobotní výpravu. 

Vše mějte sbaleno v jednom kletru, zavazadla tam i zpět povezeme autem.     

P.S. Na základně v Jistebnici jsme již před rekonstrukcí 2 x byli, lze nalézt ve fotogalerii pod oddílovými akcemi č. 836 a 904.