So-Ne 2.-3.10. - Hard (pro starší)

27.09.2021 10:17

Noční výsadek + Paintball

 

Podmínkou účasti na akci (pouze obě aktivity), je:

1. Věk 

Akce je pouze pro starší, tj. 5. třída ZŠ a výš, schopnost překonat 10-15 km.

2. Přihlášení

Každý účastník musí zaslat svou účast potvrdit odesláním SMS na č. 602435156 nebo e-mailu na adresu: www.bilymesic.cz, a to do čtvrtka 30.09.2021 do 12:00 hod.   

3. Uhrazení zálohy na registraci

Účast na akci je zdarma, tj. všechny náklady hradí oddíl (kromě jízdného na MHD cestou na a z Paintballu). Na druhou stranu je určena členům našeho oddílu (stávajícím či budoucím), proto bude vybírána nevratná záloha na registraci pro r. 2022 ve výši 400 Kč. Bude-li se účastník registrovat, zaplatí pak v lednu o uvedenou částku méně, pokud se registrovat nebude, budou tím uhrazeny náklady na tuto akci.

- - -

Noční výsadek - Po skončení sobotní schůzky uklidíme klubovnu a připravíme plochy na spaní. Poté se každý navečeří a následně pak (až se začne stmívat) budou účastníci po skupinkách rozvezeni autem a vysazeni kdesi. Úkolem je se co nejdříve zorientovat a pěšky se dopravit na určené místo.  K dispozici dostane každá skupina mapu a buzolu, použití map v mobilech či GPS není povoleno. Sebou vhodné oblečení a obutí, funkční baterku, svačinu a pití, mobil pro případ nouze.

Přespání v klubovně - po návratu z výsadku přespíme v klubovně,sebou tak spacák, věci na spaní a snídani na ráno.

Paintball - v neděli ráno se po snídani přesuneme MHD do Tábora - Čekanic (průkazky či jízdenky na MHD) a zde si dáme pár her Paintballu, předpoklad cca do 11:00 hod. Sebou hlavně pevnější obuv, kdo nebude mít pevné maskáče, bude mít půjčenu kombinézu. Každý dostane masku, zbraň + 200 kuliček. Kdo bude mít vyšší spotřebu (tzv. samopal), bude si v případě zájmu muset další kuličky dokoupit sám (takže sebou nějaké peníze). Hry jsou fyzicky vcelku náročné, je důležité mít sebou nějaké pití). Po skončení hry se vrátíme do areálu, odkud se před obědem rozejdeme domů.

Seznam přihlášených: Tom, Vašek, Barča, Jindra, Tedy, Rebka, Málčik, Robin, Búček, Vojta, Dvojkař, Honza, Žampion, Radim, Mája, Dan, Nikča, Míma.