So-Ne 24.-25.3. - starší - Mafie

22.03.2018 09:35

Mafie2

Tento víkend se uskuteční výprava do ČB s přespáním v areálu v Sezimově Ústí. V sobotu se vydáme do Českých Budějovic, kde se zúčastníme šifrovací hry a následně velké hry ve městě. pokud jste nebyli minulou sobotu 17.3. na schůzc, nevadí, buď si potřebné instrukce poslechněte/přečtěte na odkazech nebo se vše dozvíte cestou vlakem do ČB. 

SOBOTA

Sraz: Areál v Sezimově Ústí v 8:00 hod, zde zanecháme věci na přespání a pak odjíždíme autobusem č. 11 od Kovosvitu (v 8:45 hod) směr vlakové nádraží v Táboře.

Odjezd: Z vlakového nádraží v 9:20 (Ex 531) směr ČB

Návrat: z Českých Budějovic ve večerních hodinách s přespáním v areálu.

NEDĚLE

V neděli dopoledne se uskuteční brigáda v areálu, úklid větví (vhodné oblečení s sebou)

Konec akce v neděli v 11:00 hod.

 

Jídlo a pití: Jídlo a pití na sobotu a neděli vlastní, s možností dokoupit zásoby v Českých Budějovicích. V areálu bude k dispozici teplý čaj.

 

Co sebou:

Věci na spaní (pouze spacák), hygienické potřeby, hrneček. Kdo potřebuje, tak 2 ks jízdenky na MHD Tábor + žákovský průkaz, pokud je. 100,- Kč na jízdné a registraci. Na cestu do ČB s sebou tužku (propisku), papír, malý batůžek pro své občerstvení a pití.

Mafiánské oblečení pro hru: mafiánské kabáty, saka, hůlky (fantazii se meze nekladou a rádi uvidíme nové mafiánské trendy pro letošní rok) + povinný zelený doplněk (ať už klobouk, šála, paruka, kabelka, boty, kravata - je to na vás!).

Na neděli vhodné oblečení na brigádu.